Erdoğan Çiller’e kaldıysa..!

Erdoğan bayramın son günü Yenikapı’da miting yaptı. Mitinge eski başbakanlardan Tansu Çiller de katıldı. Çiller davetin Erdoğan’dan geldiğini söyledi. Gazeteler, televizyonlar Çiller’le...

Erdoğan bayramın son günü Yenikapı’da miting yaptı. Mitinge eski başbakanlardan Tansu Çiller de katıldı. Çiller davetin Erdoğan’dan geldiğini söyledi. Gazeteler, televizyonlar Çiller’le Erdoğan’ın fotoğraflarını yayınladı.

Organize bir buluşma. Belli ki her şey önceden ayarlanmış. Çiller üzerinden merkez sağdaki seçmenlere 24 Haziran için mesaj verilmeye çalışıldı.

KİM BU ÇİLLER

Gazeteciler olarak Tansu Çiller deyince aklımıza, ABD ile özel ilişkiler, eşi Özer Uçuran Çiller’le ilgili iddialar, örtülü ödenek ve Selçuk Parsadan, Susurluk, İran’a provokasyon, büyük devalüasyon, ... gibi konular gelir.

Tabi bir de FETÖ’nün Bank Asya’sının açılışında kurdele keserkenki fotoğrafı.

ERDOĞAN BU KADAR MI ZORDA?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.169 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 562 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.549 Okunma Amerika’dan PKK’ya: Korkmayın 10 Nisan 2024 | 1.058 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar