Elektrikli saltanat!

Türkiye ekonomik sıkıntı ile boğuşuyor. Başta devlet olmak üzere tasarruf şart. Ama kimse lüksünden vazgeçmeye yanaşmıyor. Herkes tasarrufu başkasından bekliyor.Son günlerde çok tartışılan...

Türkiye ekonomik sıkıntı ile boğuşuyor. Başta devlet olmak üzere tasarruf şart. Ama kimse lüksünden vazgeçmeye yanaşmıyor. Herkes tasarrufu başkasından bekliyor.

Son günlerde çok tartışılan konulardan biri de makam aracı saltanatı. Dünyanın en zengin ülkelerinden Almanya ve Japonya’yı bile ona katlıyoruz.

YÜZ BİN ARAÇ

Türkiye’de resmi araç sayısı yaklaşık 100 bin. Kiralık lüks makam aracında ise kesin sayı bilinmiyor. Çünkü beyzadeler lüks araca binmek için yasaların arkasından dolanıyorlar. Bakan, bakan danışmanları, üst düzey bürokrat yakınları devletin araçlarıyla dolaşıyor. Eşler güne, çocuklar okula, ... devletin araçlarıyla gidip geliyor. Eski cumhurbaşkanları, meclis başkanları, bakanlar, ... için de durum aynı.

Abdullah Gül’e 18 araç tahsis edildiği yazılınca açıklama geldi. “Hayır 18 değil, 17” dendi. Güler misin, ağlar mısın..! Geçen dönemin Meclis Başkanı İsmail Kahraman emekli olunca eski aracı kabul etmedi. Yeni ithal lüks araca bindi gitti.

SİVİL PLAKALAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 386 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.611 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar