Davutoğlu ile fotoğraf kime mesaj?

AKP’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ahmet Davutoğlu’nun yeniden sahneye çıkışı başlı başına değerlendirilmesi gereken bir konu. AKP içinde de Suriye ve Irak’ta yaşanan felaketlerin...

AKP’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ahmet Davutoğlu’nun yeniden sahneye çıkışı başlı başına değerlendirilmesi gereken bir konu.
AKP içinde de Suriye ve Irak’ta yaşanan felaketlerin sorumlusu olarak suçlanıyor. Buna rağmen önce Erdoğan’la yan yana poz verdi. Sonrasında yeniden TRT’de boy gösterdi.

PİŞMAN DEĞİLMİŞ

Libyalı terör gruplarını Ankara’da ağırlayan o.
Halkın vergilerinden 300 milyon doları onlara keş olarak veren de kendisi.
Mısır’la yaşanan krizin mimarlarından.
“Kak Mesut” diyerek Bağdat’la ilişkimizi bozan isim.
Suriye’de yaptıkları artık sır değil.
900 kilometrelik sınırı açan, Türkiye’yi teröristlere yolgeçen hanı yapan politikaların sorumlusu.
...
Türkiye’ye kötülükleri saymakla bitmez. Ama devletin televizyonuna çıktı, kaldığı yerden devam etti.
TRT World yayınında, “Suriye’yle ilgili hiçbir pişmanlığım yok. Her zaman olduğu gibi son 7 yıldaki Suriye politikamız dürüst, prensipli ve stratejik olmuştur” dedi.
Güler misin, ağlar mısın?

ABD TALEPLERİNİ İLETTİ

Yayında, Suriye’ye kaç kez gittiğini, Esad’la görüşmelerini anlattı. Esad’a teröristlere karşı ordusunu kullanmamasını istediğini... söyledi.
Hâlâ da Esad’ın teröristlere karşı orduyu kullanmasından rahatsız. Bu bile onun kimden yana olduğunun açık göstergesi.
Davutoğlu’nun Suriye’de,  Esad’dan ve Suriye yönetiminden ne istediğini birinci elden dinledim. ABD büyükelçisinin taleplerini bir de o aktarmış. İşin özü bu.

DAVUTOĞLU Kİ...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçmen seçime ilgisiz: Adaylar bizden değil 29 Mart 2024 | 16 Okunma Seçimler partilerde cerahati patlattı 28 Mart 2024 | 1.118 Okunma Terör saldırılarının şifreleri 27 Mart 2024 | 596 Okunma ABD’nin Putin’e ‘sürpriz’i bu muydu? 25 Mart 2024 | 879 Okunma Batı dayattı faiz 500 baz puan arttı 24 Mart 2024 | 711 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar