Çılgın Türkler gereğini yapmalı Cumhurbaşkanlığı seçimi Perinçek’siz olmamalı

Türkiye çok kritik bir dönemden geçiyor. ABD bölgeye abanmış durumda. Trump Suriye’den çekilecekleri mesajını verse de yapılanlar tam tersi. ABD bölgedeki yığınağını artırıyor.ABD ve...

Türkiye çok kritik bir dönemden geçiyor. ABD bölgeye abanmış durumda. Trump Suriye’den çekilecekleri mesajını verse de yapılanlar tam tersi. ABD bölgedeki yığınağını artırıyor.

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik faaliyetleri de yoğunlaştı. CIA’nın başına atanmak istenen Gina Haspel özel biri. Türkiye’de CIA istasyonunda çalışmış. Bildiği yabancı diller Türkçe ve Rusça. Bu bile ABD’nin önümüzdeki döneme ilişkin planlarının işareti.

TÜRKİYE HEDEFTE

ABD’nin Türkiye’ye yönelik “havuç-sopa” baskısı sürüyor. Doğu Akdeniz’de yapılan tatbikatlar ortada. Ege’de yaşanan oldubittiler malum. Şimdi Kıbrıs üzerinden sıkıştırılıyoruz. Konunun uzmanı emekli Büyükelçi Onur Öymen “tehlikeli gelişmeler” olduğu konusunda uyarılar yapıyor.

Her şey çok açık. Türkiye’yi parçalamak isteyenler pusuda.

KRİTİK SEÇİM

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 78 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 526 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.374 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.636 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar