CHP’nin esas adayı kim?

Muhalefet “hazırız” dese de seçimlere hazır değil. AKP seçim kampanyasına başlayalı bir ayı geçti. Ama muhalefet seyretti. Parti toplantılarında yaptıkları tahminlerin ötesine geçemediler....

Muhalefet “hazırız” dese de seçimlere hazır değil. AKP seçim kampanyasına başlayalı bir ayı geçti. Ama muhalefet seyretti. Parti toplantılarında yaptıkları tahminlerin ötesine geçemediler. Yöneticiler reddetse de, muhalefet partilerinde herkes durumun farkında.

Zaman dar. Bazı partilerin seçime katılıp katılamayacakları bile tartışmalı. İttifaklar konusu belirsiz. Cumhurbaşkanı adayları muamma.

Muhalefette el ayak dolaşmış halde.

HAREKETLENME

Şu aralar kapalı kapı arkasında hareketlenmeler arttı. Değişik mekanlarda peş peşe toplantılar yapılıyor. AKP’nin muhalefetin faaliyetlerini izlemek için özel bir ekip kurduğu konuşuluyor. İstihbarat kurumlarının da desteği ile gelişmelerin sıkı bir şekilde izlendiği ifade ediliyor.

Reis’ten fırça yememek için “hiçbir şey atlanmayacak” talimatlarından söz ediliyor. Günlük rapor verildiğine ilişkin iddialar var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 410 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.621 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.554 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar