CHP yine aynı AKP'nin bahtı açık!

Yerel seçimler yaklaşırken hazırlıklar da başladı. AKP "Seçimleri nasıl kazanırız" araştırmaları yaptırıyor. Saha çalışmaları sürüyor. İl il, ilçe ilçe...

Yerel seçimler yaklaşırken hazırlıklar da başladı. AKP "Seçimleri nasıl kazanırız" araştırmaları yaptırıyor. Saha çalışmaları sürüyor. İl il, ilçe ilçe değerlendiriliyor. AKP'li başkanlarda ciddi yıpranma olduğu için AKP dışı isimler de masada.
MHP MEVCUDU KORUMA ÇABASINDA
MHP, AKP desteği ile eldekileri koruma çabasında. İstanbul'da şimdiden havlu attı. Aday çıkarmayacağını açıkladı. Arkasından AKP'ye Ankara ve İzmir hatırlatması yaparak, Adana, Mersin ve Manisa Büyükşehir belediyeleri için sinyal gönderdi.
"Üçe üç" formülünü gündeme getirdi.
"Ankara ve İstanbul kaybedilirse Cumhurbaşkanlığı Sistemi tartışılır hale gelir" diyerek de dirsek gösterdi.
ABANT KAMPI
CHP'nin gündeminde de yerel seçimler var. Geçtiğimiz günlerde Abant'ta kamp yaptı. Normalde bu tür toplantılara Parti Meclisi üyelerinin de katılması uygun olur. Ama CHP yönetimi milletvekilleriyle yetindi.
Parti Meclisi üyeleri alınmış. Buluşmanın bilerek engellendiğini düşünüyorlar. Bir muhalif Parti Meclisi üyesi, "Parti Meclisi üyelerinin milletvekillerini zehirleyeceğinden endişe edildi" ifadesini kullandı.
HAYAL KIRIKLIĞI
Kampa katılan milletvekilleri ile sohbet ettim. Kampta bilinen görüşler tekrarlanmış. CHP'de adı genel başkan adayları arasında geçen Umut Oran kamp için "hayal kırıklığı" tespiti yaptı. Bugüne kadar izlenen yanlış politikaların devam edeceğinin anlaşıldığını belirterek, "AKP,  muhalefet umut vermediği için kazanıyor" dedi.
Genel kanı da bu yönde..!
CHP'lilerde umut yok. Partililere bir dokunsan bin ah işitiyors...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin ikiyüzlülüğü 26 Nisan 2024 | 241 Okunma ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.174 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 352 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 533 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.383 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar