CHP ve İyi Parti, AKP’ye çalışıyor!

Seçim yaklaştıkça taktik savaşları da hızlandı. AKP stratejisini CHP-HDP ittifakı üzerine kurmuş durumda. Seçim kampanyasını bu ikili üzerinden götürecek.AKP ile çalışan kamuoyu...

Seçim yaklaştıkça taktik savaşları da hızlandı. AKP stratejisini CHP-HDP ittifakı üzerine kurmuş durumda. Seçim kampanyasını bu ikili üzerinden götürecek.

AKP ile çalışan kamuoyu araştırma şirketlerinin görüşü de böyle. 16 Nisan halk oylaması öncesindeki izlenen yönteme devam edilmesi öneriliyor.

“Halkın esas gündemi ekonomi, işsizlik. Bu konuda iktidarın sicili pek parlak değil. Seçim öncesinde alınan kararlar da istenen etkiyi göstermiyor. Kararların kısa vadeli olduğunun herkes farkında. Ortaya çıkacak faturayı seçimden sonra yine kendilerinin ödeyeceğini biliyorlar. Bu nedenle seçim öncesinde ekonominin tartışılması önlenmeli. Tartışma CHP, (özel olarak da Kılıçdaroğlu) ve HDP üzerinden sürdürülmeli” deniliyor.

CHP VE İYİ PARTİ NE YAPIYOR?

Peki, CHP ve İyi Parti ne yapıyor?

Paçayı uluslararası güçlere kaptırmış durumdalar. Onların çizdikleri rotada ilerliyorlar. PKK ve FETÖ’yü kurtarma çabasındalar. En son İstanbul Hill Otelde HDP ile bir araya geldiler. Aynı kürsüyü paylaştılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 1.449 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 561 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.549 Okunma Amerika’dan PKK’ya: Korkmayın 10 Nisan 2024 | 1.057 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar