Bir tuğla da sen koy!

Türkiye hızla seçim sathına girdi. Bahçeli’nin düğmeye başlaması ile erken seçim, “baskın seçim”e dönüşürken, nefes kesen bir trafik yaşanıyor.Muhalefet arasında mekik...

Türkiye hızla seçim sathına girdi. Bahçeli’nin düğmeye başlaması ile erken seçim, “baskın seçim”e dönüşürken, nefes kesen bir trafik yaşanıyor.

Muhalefet arasında mekik diplomasisi devrede. Zamanında harekete geçmedikleri için panik havası yaşanıyor.

ABDULLAH GÜL’E TEPKİ

İngiltere’nin tercihi Abdullah Gül’dü. “Liderlik gösteremiyor” dense de ısrar etmişti. ABD de razı olmuş görünüyordu. Ama halk razı olmadı. Halk razı olmayınca muhalefet partilerinde de isyan başladı.

Dün üç farklı toplantıya gittim. Hiç tanımadığım kişilerin sohbetlerine kulak misafiri oldum. Gündemleri doğal olarak seçimdi. Genelde AKP’ye tepki vardı. Ama en çok, “Gül aday olursa kesinlikle oy vermem” cümlesini duydum.

Bu arada bir yakınım emekli öğretmenler toplantısına katılmıştı. “Herkes ‘Gül aday olursa oy vermeyeceğiz’ diyor” bilgisini verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 878 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 340 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 531 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.381 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar