AKP’ye uyarı..!

Afrin’deki PKK/PYD varlığına yönelik “Zeytin Dalı Harekatı”sürerken, ABD ile Türkiye arasındaki gerilim de tırmanıyor. Erdoğan-Trump görüştü. Bırakalım işbirliğini...

Afrin’deki PKK/PYD varlığına yönelik “Zeytin Dalı Harekatı”sürerken, ABD ile Türkiye arasındaki gerilim de tırmanıyor.

Erdoğan-Trump görüştü. Bırakalım işbirliğini, görüşme ile ilgili yapılan açıklamada bile anlaşılamadı. Aynı durum Dışişleri Bakanları Çavuşoğlu-Tillerson için de geçerli. 30 kilometrelik “güvenli bölge”muamması devam ediyor.

DÜŞMAN BÜYÜK

ABD tehditlerini sürdürüyor. PKK/PYD’ye silah sevkiyatını da bırakmış değiller. O silahlar namlularını Türkiye’ye çevirmiş durumda. Kilis’e, Reyhanlı’ya, ... atılan füzeler ortada.

PKK/PYD piyon. Türkiye’de de Suriye’de de savaştığımız asıl düşman ABD.

ABD’liler son günlerde, “ABD ordusu ile Türk ordusunun karşı karşıya gelme tehlikesini”çok vurgular oldu. Tehdit kokan açıklamalar duyuluyor.

Yani düşman büyük. O nedenle Türkiye bu gerçeğe uygun hareket etmeli.

SINANMIŞ MODEL

Sık sık tekrarlıyorum. Türkiye’nin başarılı olması ve zafere ulaşması için yapacağı iş belli. Rusya, İran, Irak Merkezi Hükümeti ile birlikte hareket etmek. Bunun yolu da Esad yönetimi ile işbirliğinden geçiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçimler partilerde cerahati patlattı 28 Mart 2024 | 836 Okunma Terör saldırılarının şifreleri 27 Mart 2024 | 569 Okunma ABD’nin Putin’e ‘sürpriz’i bu muydu? 25 Mart 2024 | 879 Okunma Batı dayattı faiz 500 baz puan arttı 24 Mart 2024 | 711 Okunma Rusya’da muhalefet de milli 22 Mart 2024 | 190 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar