AKP’nin oy hesabı tehlikeli olmaya başladı

AKP’de her şeyin merkezinde seçim var. Bütün hesaplar da buna göre ayarlanıyor. “Sinekten bile oy çıkarma” çabası gündemde. Bu da sıkıntı yaratıyor.“Zeytin Dalı...

AKP’de her şeyin merkezinde seçim var. Bütün hesaplar da buna göre ayarlanıyor. “Sinekten bile oy çıkarma” çabası gündemde. Bu da sıkıntı yaratıyor.

“Zeytin Dalı Harekatı”nın bile oya çevrilmeye çalışılması toplumu bölüyor. Halk Mehmetçik’in arkasında saf tutarken bu tür hareketler kafa karıştırıyor.

Türkiye’nin güvenliği ve toprak bütünlüğü için verilen mücadele hasar görüyor.

TÜRKİYE’YE ZARAR

AKP’nin seçim öncesi küçük hesapları Türkiye için tehlikeli olmaya başladı. Toplumun belli kesimleri adeta karşı safa itiliyor. Afrin Harekatı üzerinden Türkiye Barolar Birliği’nin bile hedef alınması “Bu kadar da olmaz” dedirtiyor.

Avukatlar ayağa kalkmış durumda. Türkiye Barolar Birliği’nin başındaki “Türkiye”nin kaldırılmasını engellemek için sahaya çıkmaya hazırlanıyorlar. 24 Şubat’ta tüm barolar ve avukatlar Ankara’da gövde gösterisi yapacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 56 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.489 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 562 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.552 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar