AKP’nin depremi

AKP “24 Haziran’da seçim” kararını açıkladı. Ama rahat değil. Bir tek ortağı Bahçeli keyifli. Kızılcahamam kampında da neşesi yerindeydi. Baraj korkusunu atmış bir hali vardı....

AKP “24 Haziran’da seçim” kararını açıkladı. Ama rahat değil. Bir tek ortağı Bahçeli keyifli. Kızılcahamam kampında da neşesi yerindeydi. Baraj korkusunu atmış bir hali vardı. “AKP’nın kuyruğuna takılarak durumu kurtardık” havasındaydı.

Milletvekilleri ise kaygılı. Parti barajı aşsa bile illerinde barajı aşacaklarını düşünenlerin sayısı az. Kızılcahamam kampındaki özel sohbetlerde “25 Haziran’da grup kurabilir miyiz” diyenler bile olduğu konuşuluyor.

DEPREM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan seçim kararı sonrasında ilginç bir açıklama yaptı. “24 Haziran’ı bir çeşit depreme hazırlık faaliyeti olarak görüyorum. Depremin yıkıcı etkilerine karşı hazırlık yapmış olacağız. Biz seçimleri büyük ve güçlü Türkiye için yeni bir çıkış olarak görüyoruz” dedi.

Ülkenin ne hale getirildiğinin ve erken seçim kararının neden alındığının itirafı.

KOMPLO DEĞİLMİŞ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 412 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.623 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.163 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar