AKP’de moraller niye bozuk?

AKP’lilerin morali bozuk. Geçmişte yapılan hataların faturası ödeniyor. Günü kurtarma politikaları duvara dayandı. Türkiye’yi yönetmekte zorlanıyorlar. Hatta yönetemiyorlar. AKP yöneticileri eskiden...

AKP’lilerin morali bozuk. Geçmişte yapılan hataların faturası ödeniyor. Günü kurtarma politikaları duvara dayandı. Türkiye’yi yönetmekte zorlanıyorlar. Hatta yönetemiyorlar.

AKP yöneticileri eskiden yapılanları savunmakta çok isteklilerdi. Şimdilerde sohbetlerde havadan sudan konuşmayı tercih ediyorlar. Eğitimde yaşananları ağızlarına almıyorlar. Ekonominin durumunu pas geçiyorlar. Enflasyon tartışmasına hiç girmiyorlar. İşsizlik konuşulunca ağızlarını bıçak açmıyor.

Tek konuştukları bölge ülkeleriyle işbirliği, FETÖ ve PKK ile mücadele. Diğer bir deyişle yanlıştan dönülen politikalar.

YERLİ ARABA TÖRENİ

Geçtiğimiz günlerde AKP ile iş yapan bir tanıdığıma rastladım. Yerli araba ile ilgili Beştepe’de yapılan törenden geliyordu. İzlenimlerini sordum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin ikiyüzlülüğü 26 Nisan 2024 | 252 Okunma ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.174 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 352 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 533 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.383 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar