AKP'de 59 belediye başkanı yolcu! Gökçek gidici!

Eskiden CHP ve MHP’deki parti içi tartışmalar gündemdeydi. Şimdi AKP konuşuluyor. Düğmeye basıldı. Adı açıkça konmasa da FETÖ ile ilişkisi bulunan, çok yakınları arasında...

Eskiden CHP ve MHP’deki parti içi tartışmalar gündemdeydi. Şimdi AKP konuşuluyor. Düğmeye basıldı. Adı açıkça konmasa da FETÖ ile ilişkisi bulunan, çok yakınları arasında FETÖ’cü olanlar hedefte.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı FETÖ’den hapisteydi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in damadı Emre Kurt da geçtiğimiz günlerde FETÖ’den tutuklandı. İkisi de istifa etti.

Daha doğrusu istifa ettirildi.

ARKASI GELECEK

AKP kulislerinde anlatılanlara bakılırsa önümüzdeki günlerde istifa ettirilecek belediye başkanı sayısı 59. Bunlardan 3’ünün büyükşehir belediye başkanı olduğu bildiriliyor. Geri kalanlar il ve ilçe belediye başkanı. Bu sayının artabileceği de ifade ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 30 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.470 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 562 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.550 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar