AKP Türkiye’yi kaosa sürüklüyor

“AKP iktidardan gitmemek için her yolu deneyecek” demiştik. Haklı çıktık. AKP iktidarda kalmak için Türkiye’yi riske sokuyor. Etrafımızda onca sorun var. Türkiye üzerine hesap yapanlar pusuda. Ama AKP...

“AKP iktidardan gitmemek için her yolu deneyecek” demiştik. Haklı çıktık. AKP iktidarda kalmak için Türkiye’yi riske sokuyor. Etrafımızda onca sorun var. Türkiye üzerine hesap yapanlar pusuda. Ama AKP gözü dönmüş bir şekilde kendini kurtarmaya çalışıyor.

MECLİS DEVRE DIŞI

Meclis tamamen devre dışı. Milletvekilleri gelişmeleri gazetecilerden öğreniyor. Buna AKP milletvekilleri de dahil. Meclis’te parkta dolaşır gibi dolaşıyorlar.

Kararlar Meclis dışında alınıyor. Milletvekilleri noter gibi alınan kararları onaylıyor. İstemeseler de el kaldırıyorlar.

BEŞTEPE AKP GENEL MERKEZİ GİBİ

Bir başka vahim durum da Cumhurbaşkanlığı makamı. Beştepe, AKP genel merkezi gibi. Bahçeli ile erken seçim görüşmesi bile AKP genel merkezi yerine Cumhurbaşkanlığı makamında yapıldı. İş giderek çığırından çıkıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye tarihi fırsatı kaçırıyor 08 Mayıs 2024 | 92 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesi ve CHP’de tartışmalar 06 Mayıs 2024 | 907 Okunma CHP’nin gözdesi tarikatlar 05 Mayıs 2024 | 2.739 Okunma CHP'nin yeni 'Masa'sı 03 Mayıs 2024 | 457 Okunma Ekonomik kriz güvenlik sorunu 02 Mayıs 2024 | 822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar