AKP kendini kurtaramaz!

ABD Suriye’ye saldırdı. “Ey Amerika” diye mangalda kül bırakmayanlara bir haller oldu. ABD bombaları Suriye’ye düşer düşmez Dışişleri Bakanlığı “... Tüm insanlığın...

ABD Suriye’ye saldırdı. “Ey Amerika” diye mangalda kül bırakmayanlara bir haller oldu. ABD bombaları Suriye’ye düşer düşmez Dışişleri Bakanlığı “... Tüm insanlığın vicdanına tercüman olan bu operasyonu memnuniyetle karşılıyoruz” açıklaması yaptı.

Arkasından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın “Suriye rejiminin cevapsız bırakılması düşünülemezdi” diye ABD saldırısına destek verdi. AKP Sözcüsü Mahir Ünal da televizyonlara çıkıp ABD’nin arkasında saf tuttu. Sonra Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Erdoğan da “Yapılan operasyonu doğru bulduklarını” ilan etti.

AKP’DE RAHATSIZLIK

Yapılan açıklamaları AKP’lilere sordum. “ABD’nin PKK/PYD’ye verdiği 5 bin TIR silahı ne çabuk unuttunuz” dedim.

Birçok AKP milletvekili şaşkın, taban ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Saadet kökenli kıdemli bir AKP’li “Her gün kürsülerde Amerika eleştirilirken yöneticilerimiz aniden çark etti. ABD bombalarına selam durdu. PKK’ya silah yardımını unutuluverdi. Bunu parti tabanı kabul etmez” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 412 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.623 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.163 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar