AKP geçmişi kaşırsa zararlı çıkar!

AKP son günlerde yine eski defterleri açar oldu. İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış. AKP’nin tavrı da buna benzedi. Türkiye bölgesinde ciddi sorunlarla karşı karşıya. Ama...

AKP son günlerde yine eski defterleri açar oldu. İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış. AKP’nin tavrı da buna benzedi.

Türkiye bölgesinde ciddi sorunlarla karşı karşıya. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP yöneticileri ısrarla halkı bölecek davranışlarını sürdürüyor. Sürekli geçmişe vurgu yapıyorlar. Gerçek olmayan olayları gerçekmiş gibi piyasaya sürüyorlar.

Hiç gereği yokken yeni iç tartışmaların fitilini ateşliyorlar. Bu da son günlerde izlenen doğru politikalara halk desteğine zarar veriyor.

GEÇMİŞ BİRAZ KARIŞIK

Geçmişi sık sık gündeme getiriyorlar. Ama AKP’nin geçmişi “yakılacak fotoğraflar” gibi!.. Erdoğan en son Ecevit’e yüklendi. Bunu duyunca AKP’li yıllar gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti:

Ecevit, ABD’nin Irak işgaline direndiği için tasfiye edilmedi mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 1.740 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 561 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.549 Okunma Amerika’dan PKK’ya: Korkmayın 10 Nisan 2024 | 1.057 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar