ABD namluyu Türkiye’ye çevirdi

Irak’ta ve Suriye’de zor durumda kalan, Suriye’nin kuzeyinde koridor açma planları çöken ABD, “Faturayı Türkiye’ye kesme” kararı almış görünüyor. Reza Zarrab dosyası bu çerçevede...

Irak’ta ve Suriye’de zor durumda kalan, Suriye’nin kuzeyinde koridor açma planları çöken ABD, “Faturayı Türkiye’ye kesme” kararı almış görünüyor.

Reza Zarrab dosyası bu çerçevede kullanılıyor. Ek iddianamelerle doz giderek yükseltiliyor. 2000, 2001’de olduğu gibi ekonomik krizi tetikleme çabaları da aynı planın parçası. “Türkiye’yi yola getirme”(!) hamleleri.

PKK’YA VERİLEN SİLAHLAR

ABD durmuyor. Uzun süredir PKK’ya silah sevkiyatı yapıyordu. Telafer’deki askeri üsse indirilen silahların bir bölümü Suriye’ye gönderilirken, büyük bölümü Türkiye ve Irak’ta kullanılmak için Irak’taki PKK kamplarına aktarıldı.

Bunu bölgede herkes biliyor.

Son dönemlerde askerlerimizi ve köy korucularımızı şehit eden silahların ABD silahları olması da bunun ispatı.

En son 6 askerimiz, 2 korucumuz şehit edildi. Saldırıda kullanılan İsveç üretimi AT-4 roketatarları da ABD’nin PKK’ya verdiği silahlardan.

Artık her şey ortada. ABD namluyu Türkiye’ye çevirmiş durumda.

Yaşananlar 15 Temmuz’un devamı.

PLAN DAHİLİNDE

Uyarı, tehdit, şantaj, ... pek etkili olmadı.

ABD, Reza Zarrab dosyası, ekonomik kriz çabalarını, terörle destekleyecek. Hepsi bir plan dahilinde devreye sokuluyor. Son günlerde artan şehitlerimiz de bundan.

AMAAA..!

ABD bütün gücüyle Türkiye üzerine abanmış durumda. Buna silah da 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin ikiyüzlülüğü 26 Nisan 2024 | 241 Okunma ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.174 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 352 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 533 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.383 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar