’AKP Türkiye’yi yönetme değil, iktidarda kalma peşinde’

AKP’nin ne yapmak istediğini kimse anlamıyor. Sadece bizler değil, AKP’liler de anlamıyor. Alınan kararlar, kürsülerde söylenenler kafa karıştırıyor. Ekonomik kriz can yakıyor.  Fabrikalar kapılarına...

AKP’nin ne yapmak istediğini kimse anlamıyor. Sadece bizler değil, AKP’liler de anlamıyor. Alınan kararlar, kürsülerde söylenenler kafa karıştırıyor.
Ekonomik kriz can yakıyor. 
Fabrikalar kapılarına kilit vuruyor.
İşçi çıkarmalar sürüyor.
Döviz tutulamıyor.
Zamların arkası kesilmiyor.
Çiftçi üretim yapamaz halde.
İşçinin, memurun, emeklinin sofrası küçüldü.
Bakkalda artık kilo değil, gram geçerli.
Ama Erdoğan başta olmak üzere AKP yöneticileri “Kriz yok, hepsi spekülasyon” diye nutuk atıyor.
BİZE BAŞKA, YABANCIYA BAŞKA
Kürsülerde, televizyonlarda halka anlatılanlarla, kapalı kapılar arkasında uluslararası finans kuruluşlarına söylenenler farklı.
Halka “kriz yok” dense de yabancılara aynı şeyler aktarılmıyor.
Onlar her şeyin farkında olduğu için gerçek gizlenmiyor. “Para verin ne isterseniz  yapalım” mesajı veriliyor.
SEÇİM TELAŞI
Erdoğan ve AKP’nin tavrı için “yerel seçim telaşı” değerlendirmesi yapanlar var. “Yine sorunlar halının altına süpürülerek, seçime kadar idare edilmeye çalışılacak” deniliyor.
24 Haziran öncesinde yapılan yanlışların bedeli ağır oldu. Ekonomi dış operasyonlara açık hale geldi. Zarar tahminlerden çok büyük. 
Sanayide yaprak dökümü yaşanıyor. Gelecek için risk daha da arttı. Benzer hataların yerel seçim öncesinde de tekrarlanması durumunda sonucu tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok!
SÜPER LÜKS UÇAK
Bütün bunlar yetmezmiş gibi şimdi bir de nur topu gibi “süper lüks...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçimde son viraja girerken… 18 Mart 2024 | 1.380 Okunma Eski ABD Büyükelçisinin açıklamasındaki şifre 17 Mart 2024 | 1.532 Okunma ABD ile teröre karşı mücadele yapılır mı? 15 Mart 2024 | 249 Okunma Paralar, paralar … Siyaset iyice kirlendi 14 Mart 2024 | 1.008 Okunma Havadan para kazanmanın dayanılmaz hafifliği 13 Mart 2024 | 1.620 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar