Beş yıl gitmez!

Seçimler dün yapıldı. Halk sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına akın etti. En erken gelenler genelde yaşlılardı. İlk kez oy kullanacak olan gençler heyecanlıydı. Dede ve ninelerin 18’lik...

Seçimler dün yapıldı. Halk sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına akın etti. En erken gelenler genelde yaşlılardı. İlk kez oy kullanacak olan gençler heyecanlıydı. Dede ve ninelerin 18’lik torunlarıyla kol kola sandık başına gelmeleri hoş görüntüler oluşturdu.

GÜLEN YÜZLER

En çok ilgimi çeken seçmenlerin yüzündeki mutluluk oldu. Sabahları insanlar biraz gergin olur. Ama bu kez farklıydı. Genelde sandığa gelenler güzel giyinmişlerdi. Kadınlar makyajlarını ihmal etmemişlerdi.

Oylarını kullanmak için okulun kapısından girenler etrafa gülücük dağıtıyorlardı. Bir an önce oyunu kullanıp gitmek diye bir dertleri yoktu. Konuşmak, sohbet etmek istedikleri her hallerinden belliydi.

Nitekim oy kullanılan okulun bahçesinde onlarca küçük grupçuk oluşturmuşlar seçim değerlendirmeleri yapıyorlardı.

UMUT VAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 412 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.623 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.163 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar