Aman dikkat! Pusuda bekleyenler var

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini gerçekleştiriyor. Adaylar ve partiler görüşlerini açıkladı. Herkes eteğindeki taşı döktü.Adaletsiz bir seçim kampanyası yaşandığı...

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini gerçekleştiriyor. Adaylar ve partiler görüşlerini açıkladı. Herkes eteğindeki taşı döktü.

Adaletsiz bir seçim kampanyası yaşandığı bir gerçek. Bazı partiler devlet olanaklarıyla, hazine yardımı ile kampanya yürüttü. PKK’nın partisine bile hazineden 90 milyon lira verildi.

Her şey seçmenin gözü önünde gerçekleşti. Artık söz milletin. Seçmen gördüklerini, duyduklarını değerlendirip oyunu atacak.

YABANCILARIN SOKAK MERAKI

Yabancı diplomatların en fazla merak ettiği şey, sandıklar açıldıktan sonra yaşanacaklar. En çok da “24 Haziran sonrası halk sokağa dökülür mü?” sorusuna yanıt arıyorlar. 24 Haziran gecesinden itibaren bir kaos yaşanıp yaşanmayacağını araştırıyorlar.

Kimisi merakından, kimisi de canları öyle istediğinden.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 407 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.612 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar