AKP’de Bahçeli tartışması

AKP-MHP "Cumhur ittifakı" sürse de kafalar karışık. İstenilen sonuca ulaşılmadığının herkes farkında. Erdoğan’ın BBP’nin ayağına kadar gitmesi de buna bağlanıyor.Erdoğan’ın bu...

AKP-MHP "Cumhur ittifakı" sürse de kafalar karışık. İstenilen sonuca ulaşılmadığının herkes farkında. Erdoğan’ın BBP’nin ayağına kadar gitmesi de buna bağlanıyor.

Erdoğan’ın bu tavrı AKP içinde bile şaşkınlık yarattı. BBP ziyareti pek uygun bulunmadı. "BBP’nin bir oyu yok. Etkili bir parti de değil. Keşke yapmasaydı" sesleri duyuluyor. "Reis’in tarzı değil, bunu yapmazdı, galiba işler kötü" algısına yol açtı.

ADAYLIK YARIŞI

AKP Genel Merkezi şu aralar milletvekili adaylarını belirlemekle meşgul. Aday adaylarıyla mülakat göstermelik. Son kararı Erdoğan verecek. 7 bini aşkın başvuru makul bir sayıya indiriliyor.

Genel merkez hareketli. Aday adayları seçilebilecek sıradan listelere girebilmek için kulis yapıyor. Erdoğan’ı etkileyebilecek isimlere ulaşmaya çalışıyor.

BAHÇELİ TARTIŞMASI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçmen seçime ilgisiz: Adaylar bizden değil 29 Mart 2024 | 713 Okunma Seçimler partilerde cerahati patlattı 28 Mart 2024 | 1.189 Okunma Terör saldırılarının şifreleri 27 Mart 2024 | 653 Okunma ABD’nin Putin’e ‘sürpriz’i bu muydu? 25 Mart 2024 | 879 Okunma Batı dayattı faiz 500 baz puan arttı 24 Mart 2024 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar