İşin şakası yok!

AKP sorumlu, muhalefet akıllı olmalı! ABD Başkanı Trump İran’la yaptığı nükleer anlaşmadan tek taraflı olarak çekildiklerini ilan etti. Önümüzdeki günlerde İran’a yönelik yeni...

AKP sorumlu, muhalefet akıllı olmalı! ABD Başkanı Trump İran’la yaptığı nükleer anlaşmadan tek taraflı olarak çekildiklerini ilan etti. Önümüzdeki günlerde İran’a yönelik yeni yaptırımlar gündemde. Trump, “En üst seviyede ambargo uygulayacaklarını” bildirdi.

Başta Fransa olmak üzere Almanya, İngiltere gibi Avrupa ülkeleri, ABD’nin kararına tepkili. Yaptırımlara uymayacaklarını açıkladılar. Rusya ve Çin ise tavrını baştan belli etti. İran’ın yanındalar.

BASKI SÜRÜYOR

ABD, Avrupa’ya yönelik baskılarını arttırıyor. Avrupa’yı yanına çekmek için her yola başvuracağı anlaşılıyor. Daha şimdiden Almanya’ya, “İran’la iş yapan firmalarınızı engelleyin” baskısı başladı.

Yeni Rıza Sarraf, Hakan Atilla, ... tutuklamalarının gündeme gelebileceği vurgulanıyor.

FRANSA’NIN TAVRI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 314 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 531 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.377 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar