Bir tuğla da sen koy!

Türkiye hızla seçim sathına girdi. Bahçeli’nin düğmeye başlaması ile erken seçim, “baskın seçim”e dönüşürken, nefes kesen bir trafik yaşanıyor.Muhalefet arasında mekik...

Türkiye hızla seçim sathına girdi. Bahçeli’nin düğmeye başlaması ile erken seçim, “baskın seçim”e dönüşürken, nefes kesen bir trafik yaşanıyor.

Muhalefet arasında mekik diplomasisi devrede. Zamanında harekete geçmedikleri için panik havası yaşanıyor.

ABDULLAH GÜL’E TEPKİ

İngiltere’nin tercihi Abdullah Gül’dü. “Liderlik gösteremiyor” dense de ısrar etmişti. ABD de razı olmuş görünüyordu. Ama halk razı olmadı. Halk razı olmayınca muhalefet partilerinde de isyan başladı.

Dün üç farklı toplantıya gittim. Hiç tanımadığım kişilerin sohbetlerine kulak misafiri oldum. Gündemleri doğal olarak seçimdi. Genelde AKP’ye tepki vardı. Ama en çok, “Gül aday olursa kesinlikle oy vermem” cümlesini duydum.

Bu arada bir yakınım emekli öğretmenler toplantısına katılmıştı. “Herkes ‘Gül aday olursa oy vermeyeceğiz’ diyor” bilgisini verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 916 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 561 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.549 Okunma Amerika’dan PKK’ya: Korkmayın 10 Nisan 2024 | 1.057 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar