AKP kendini kurtaramaz!

ABD Suriye’ye saldırdı. “Ey Amerika” diye mangalda kül bırakmayanlara bir haller oldu. ABD bombaları Suriye’ye düşer düşmez Dışişleri Bakanlığı “... Tüm insanlığın...

ABD Suriye’ye saldırdı. “Ey Amerika” diye mangalda kül bırakmayanlara bir haller oldu. ABD bombaları Suriye’ye düşer düşmez Dışişleri Bakanlığı “... Tüm insanlığın vicdanına tercüman olan bu operasyonu memnuniyetle karşılıyoruz” açıklaması yaptı.

Arkasından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın “Suriye rejiminin cevapsız bırakılması düşünülemezdi” diye ABD saldırısına destek verdi. AKP Sözcüsü Mahir Ünal da televizyonlara çıkıp ABD’nin arkasında saf tuttu. Sonra Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Erdoğan da “Yapılan operasyonu doğru bulduklarını” ilan etti.

AKP’DE RAHATSIZLIK

Yapılan açıklamaları AKP’lilere sordum. “ABD’nin PKK/PYD’ye verdiği 5 bin TIR silahı ne çabuk unuttunuz” dedim.

Birçok AKP milletvekili şaşkın, taban ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Saadet kökenli kıdemli bir AKP’li “Her gün kürsülerde Amerika eleştirilirken yöneticilerimiz aniden çark etti. ABD bombalarına selam durdu. PKK’ya silah yardımını unutuluverdi. Bunu parti tabanı kabul etmez” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçmen seçime ilgisiz: Adaylar bizden değil 29 Mart 2024 | 634 Okunma Seçimler partilerde cerahati patlattı 28 Mart 2024 | 1.189 Okunma Terör saldırılarının şifreleri 27 Mart 2024 | 640 Okunma ABD’nin Putin’e ‘sürpriz’i bu muydu? 25 Mart 2024 | 879 Okunma Batı dayattı faiz 500 baz puan arttı 24 Mart 2024 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar