AKP’nin 'Aşil topuğu' ekonomi!

AKP kurmayları muhalefetin saldırılarına pek aldırmıyorlar. Man Adası, yolsuzluk, ihaleler, yandaşların vurgunları... gibi eleştirileri de pek ciddiye almıyorlar. Kamuoyu araştırma kuruluşları da bu tür...

AKP kurmayları muhalefetin saldırılarına pek aldırmıyorlar. Man Adası, yolsuzluk, ihaleler, yandaşların vurgunları... gibi eleştirileri de pek ciddiye almıyorlar. Kamuoyu araştırma kuruluşları da bu tür propagandanın etkili olmayacağı görüşünde.

“17-25 Aralık en ciddi iddiaydı. FETÖ açığa çıkarsa da kamuoyu algısı yapılanların doğru olduğu yönünde. Aslında iddiaların muhatapları da yolsuzluğu yalanlamadılar. Ama bu olayın üzerinden kaç seçim geçti, AKP darbe almadı” diyorlar.

DIŞ POLİTİKA

AKP’yi en fazla sıkıştıran konu dış politikaydı. Davutoğlu sonrası önemli değişiklikler yapıldı. Hatta bazı konularda tam tersine dönüldü. Bu nedenle de bundan sonra etkisi eskisi gibi olmayacak.

“Tek adam yönetimi” suçlamaları da kanıksandı. Erdoğan yıllardır aynı şeyleri yaptığı için seçmen tercihini değiştirecek gibi değil.

PEKİ, SIKINTI NE?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçmen seçime ilgisiz: Adaylar bizden değil 29 Mart 2024 | 590 Okunma Seçimler partilerde cerahati patlattı 28 Mart 2024 | 1.189 Okunma Terör saldırılarının şifreleri 27 Mart 2024 | 634 Okunma ABD’nin Putin’e ‘sürpriz’i bu muydu? 25 Mart 2024 | 879 Okunma Batı dayattı faiz 500 baz puan arttı 24 Mart 2024 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar