Erdoğan baltayı niye sürekli taşa vuruyor?

Türkiye Afrin’e yönelik “Zeytin Dalı Harekatı”na kilitlenmiş durumda. Gazetelerin televizyonların haberlerinde ilk sıralarda hep Afrin var. Ülkenin her yerinden Mehmetçik’e destek yağıyor. Kimisi...

Türkiye Afrin’e yönelik “Zeytin Dalı Harekatı”na kilitlenmiş durumda. Gazetelerin televizyonların haberlerinde ilk sıralarda hep Afrin var.
Ülkenin her yerinden Mehmetçik’e destek yağıyor. Kimisi üşümesin diye eldiven örüyor, kimisi aç kalmasınlar diye sarma sarıyor. İş dünyası, işçisi, köylüsü, memuru, esnafı, ... Türk Ordusunun arkasında. İlkokul öğrencileri bile harçlıklarını gönderiyor.
Türkiye’nin tamamına yakını tek yumruk.

AMA..!

Ama tam tersi davranış içinde olanlar da var. Adeta halk içinde birliği değil, bölünmeyi körüklüyorlar.
Her gün yeni bir krizle karşı karşıya kalıyoruz. İçinde bulunduğumuz ortamda hiç gündeme getirilmemesi gereken konular, gündemin ilk sırasına geçiveriyor.
Bir gün Lozan tartışması karşımıza çıkıyor, bir gün Kuvayı Milliye... Son kriz de kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının başındaki “Türk” ve “Türkiye” adları.
Peki bu tartışmaları başlatan kim?
Birileri böyle bir tartışma başlatsa, “Sakın ha, ne yapıyorsunuz? Mehmetçik Afrin’de savaşırken bu tartışmaların zamanı mı?” diye engellemesi gereken kişi.
Ülkenin Cumhurbaşkanı!

DOSTLARIMIZ AZALIYOR

Ortaya çıkan krizlerden AKP’liler de rahatsız. Gerginliğin lehlerine olmadığını düşünüyorlar.  “İçeride dostlarımız azalıyor, düşmanlarımız artıyor” tespiti yapıyorlar. “Bunları Reis’e söylemiyor musunuz?” diye sorunca da susuyorlar.
Seçmenin nabzını iyi tutan bir AKP yöneticisi, en son yaşanan Türkiye Barolar Birliğinin başındaki “Türkiye&rdq...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin ikiyüzlülüğü 26 Nisan 2024 | 241 Okunma ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.174 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 352 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 533 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.383 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar