CHP’nin açık çekleri!

CHP yönetimi, hükümetin izlediği Suriye ve Irak politikalarına mesafeli. Kılıçdaroğlu İdlip operasyonuna destek verdiklerini belirtse de sonrasında söyledikleri destekten çok köstek havasındaydı....

CHP yönetimi, hükümetin izlediği Suriye ve Irak politikalarına mesafeli. Kılıçdaroğlu İdlip operasyonuna destek verdiklerini belirtse de sonrasında söyledikleri destekten çok köstek havasındaydı. Olumsuzlukları öne çıkardı. Uyarıları, “desteği” havada bıraktı.

Sürekli “Ortadoğu bataklığı” kaygısından söz etti.

Dün de bu tavrını sürdürdü. Geçmişte yapılan yanlışlardan dönülmesini desteklemedi. “Yanlış politikalar terk edildi iyi oldu” demedi.

Yani öyle “açık çek” vermedi.

Oysa ki aynı Kılıçdaroğlu “açılım” sürecinde Diyarbakır’da yaptığı konuşmada, AKP’ye “açık çek” vermekten hiç çekinmemişti. Hatta daha da ileri giderek, “kırmızı çizgilerini” kaldırdıklarını ilan etmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 411 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.623 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.163 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.556 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar