AKP geçmişi kaşırsa zararlı çıkar!

AKP son günlerde yine eski defterleri açar oldu. İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış. AKP’nin tavrı da buna benzedi. Türkiye bölgesinde ciddi sorunlarla karşı karşıya. Ama...

AKP son günlerde yine eski defterleri açar oldu. İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış. AKP’nin tavrı da buna benzedi.

Türkiye bölgesinde ciddi sorunlarla karşı karşıya. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP yöneticileri ısrarla halkı bölecek davranışlarını sürdürüyor. Sürekli geçmişe vurgu yapıyorlar. Gerçek olmayan olayları gerçekmiş gibi piyasaya sürüyorlar.

Hiç gereği yokken yeni iç tartışmaların fitilini ateşliyorlar. Bu da son günlerde izlenen doğru politikalara halk desteğine zarar veriyor.

GEÇMİŞ BİRAZ KARIŞIK

Geçmişi sık sık gündeme getiriyorlar. Ama AKP’nin geçmişi “yakılacak fotoğraflar” gibi!.. Erdoğan en son Ecevit’e yüklendi. Bunu duyunca AKP’li yıllar gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti:

Ecevit, ABD’nin Irak işgaline direndiği için tasfiye edilmedi mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçmen seçime ilgisiz: Adaylar bizden değil 29 Mart 2024 | 424 Okunma Seçimler partilerde cerahati patlattı 28 Mart 2024 | 1.189 Okunma Terör saldırılarının şifreleri 27 Mart 2024 | 616 Okunma ABD’nin Putin’e ‘sürpriz’i bu muydu? 25 Mart 2024 | 879 Okunma Batı dayattı faiz 500 baz puan arttı 24 Mart 2024 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar