AKP'de 59 belediye başkanı yolcu! Gökçek gidici!

Eskiden CHP ve MHP’deki parti içi tartışmalar gündemdeydi. Şimdi AKP konuşuluyor. Düğmeye basıldı. Adı açıkça konmasa da FETÖ ile ilişkisi bulunan, çok yakınları arasında...

Eskiden CHP ve MHP’deki parti içi tartışmalar gündemdeydi. Şimdi AKP konuşuluyor. Düğmeye basıldı. Adı açıkça konmasa da FETÖ ile ilişkisi bulunan, çok yakınları arasında FETÖ’cü olanlar hedefte.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı FETÖ’den hapisteydi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in damadı Emre Kurt da geçtiğimiz günlerde FETÖ’den tutuklandı. İkisi de istifa etti.

Daha doğrusu istifa ettirildi.

ARKASI GELECEK

AKP kulislerinde anlatılanlara bakılırsa önümüzdeki günlerde istifa ettirilecek belediye başkanı sayısı 59. Bunlardan 3’ünün büyükşehir belediye başkanı olduğu bildiriliyor. Geri kalanlar il ve ilçe belediye başkanı. Bu sayının artabileceği de ifade ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin ikiyüzlülüğü 26 Nisan 2024 | 252 Okunma ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.174 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 352 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 533 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.383 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar