Sinan’ın azmettiricileri dışarıda

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in öldürülmesinin üzerinden 129 gün geçti.Bugüne kadar suskunluğunu koruyan Ateş Ailesi Bursa...

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in öldürülmesinin üzerinden 129 gün geçti.

Bugüne kadar suskunluğunu koruyan Ateş Ailesi Bursa Osmangazi’deki evlerinin kapısını Sözcü Gazetesi’ne ve SZC TV’ye açtı.

Ablası Selma Ateş, duvarları Sinan’ın fotoğraflarıyla donatılan evlerinde, zaman zaman ağlayarak, cinayetin öncesi ve sonrasını anlattı.

Ablası, cinayetten önce Ateş’e üç saldırı girişimi olduğunu ve kardeşinin tehdit aldığını kaydediyor. Ateş, “Saldırı bekliyorduk ama böyle bir şeyi beklemiyorduk. Kimsenin cesaret edeceğini düşünmedik. Düşünmediğimiz için torbacılara yaptırdılar” diye konuşuyor.

Ateş, azmettiricilerin dışarıda olduğunu ve bazı şüphelilere dokunulmadığını düşünüyor. “Dışarıda azmettiricileri dolaşırken, kardeşimin ruhu rahat değil” diyor.

Ankara’da tetikçiliğini torbacıların yaptığı saldırıda yaşamını yitiren Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, suikast öncesi ve sonrası yaşananları yazarımız İsmail Saymaz’a...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast 19 Nisan 2024 | 5.255 Okunma Meral Akşener tarih oldu 09 Nisan 2024 | 2.321 Okunma Hilvan’da siyasi haydutluk 06 Nisan 2024 | 810 Okunma ‘Değişmeyen kaybetti, değişen başardı‘ 05 Nisan 2024 | 912 Okunma Van’da ne oldu? 04 Nisan 2024 | 2.752 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar