O seccadenin hikayesi

CHP lideri Kılıçdaroğlu miting sonrasında aralarında benim de olduğum bir grup gazeteciyi soruları yanıtlamak üzere otel odasına çağırdı. En sıcak gündem, elbette ki seccade hadisesiydi....

CHP lideri Kılıçdaroğlu miting sonrasında aralarında benim de olduğum bir grup gazeteciyi soruları yanıtlamak üzere otel odasına çağırdı. En sıcak gündem, elbette ki seccade hadisesiydi. Kılıçdaroğlu’na Erdoğan’ın Bağcılar’da mitinge seccadeyle çıktığını hatırlattım.

Şu yanıtı verdi CHP lideri:
“Kul hakkı yiyenler, bu sorgulamayı yapamaz. Açık ve net söylüyorum. Erdoğan kul hakkı yiyen bir insan. Ben yemeyen bir insanım. Kim dürüst?”

Fox TV’den Gülşah İnce’nin sorusu üzerine o geceye dair şunu söyledi:
“Biz önümüze bakamayız. Önümüzde koruma vardır. ‘Burada merdiven var, aman dikkat edin’ diye uyarırlar. Ona göre ayağımızı atarız. Üstelik yalnız değilim. İsmail Müftüoğlu da orada. Kalabalık bir grup vardı. Bizim partililer vardı.”

Voice Of Amerika’dan Hilmi Hacaloğlu’nun “Bu tartışmadan iktidara ekmek çıkar mı?” sorusu üzerine şöyle dedi:
“Çıkacağını sanmıyorum. Burada samimiyet önemli. İstismar değil. Ben samimiyim. O istismar ediyor. Halkın da bunu anlayacak ferasetle sahip olduğuna inanıyorum.”

Dün ayrıca…

Kılıçdaroğlu’nun da şahit gösterdiği, eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu ile görüştüm. Çünkü seccade hadisesinin gerçekleştiği iftar davetini, Müftüoğlu’nun lideri olduğu İstanbul Platformu düzenlemişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meral Akşener tarih oldu 09 Nisan 2024 | 2.311 Okunma Hilvan’da siyasi haydutluk 06 Nisan 2024 | 804 Okunma ‘Değişmeyen kaybetti, değişen başardı‘ 05 Nisan 2024 | 910 Okunma Van’da ne oldu? 04 Nisan 2024 | 2.751 Okunma 10 ay gecikmiş bir zafer 02 Nisan 2024 | 2.558 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar