İktidarda kişilik bölünmesi var

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, SÖZCÜ'ye konuştu... Geçen hafta sonu Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Siirt ve Bitlis-Tatvan gezilerini takip ettim.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, SÖZCÜ'ye konuştu...

Geçen hafta sonu Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Siirt ve Bitlis-Tatvan gezilerini takip ettim. Eski Başbakan, SÖZCÜ’ye verdiği özel söyleşide, Instagram’dan istifasını sunan Berat Albayrak’ı ekonomiyi bilmemekle suçlarken, Merkez Bankası’nın yeni kararları ile Türkiye’nin faiz cenneti haline geleceğini ve faiz lobisinin yüzünün güldüğünü savunuyor. Davutoğlu, “İktidarda kişilik bölünmesi var. Zaten Türkiye’deki problem siyasi değil psikolojik. İktidardaki herkes çift kişilikli yaşıyor. Aynı gün üç maskeyle dolaşıyorlar” diyor.

ALBAYRAK ELEŞTİRİSİ

Bülent Arınç’ın açıklamalarını nasıl yorumluyorsunuz?

Berat Albayrak'ın istifasının etkisi olmuştur. Şu görüldü: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en son feda edebileceğini düşündüğü kişi bile feda edildi.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meral Akşener tarih oldu 09 Nisan 2024 | 2.308 Okunma Hilvan’da siyasi haydutluk 06 Nisan 2024 | 802 Okunma ‘Değişmeyen kaybetti, değişen başardı‘ 05 Nisan 2024 | 910 Okunma Van’da ne oldu? 04 Nisan 2024 | 2.750 Okunma 10 ay gecikmiş bir zafer 02 Nisan 2024 | 2.557 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar