halktv.com.tr'ye açıkladı: Ağıralioğlu Kılıçdaroğlu'na neden itiraz ediyor

Yavuz Ağıralioğlu’nun TBMM’de yaptığı açıklamalar İYİ Parti içinde rahatsızlık yarattı.İyi Partili üst düzey bir yetkili Meral Akşener’in Altılı Masa’ya geri...

Yavuz Ağıralioğlu’nun TBMM’de yaptığı açıklamalar İYİ Parti içinde rahatsızlık yarattı.

İyi Partili üst düzey bir yetkili Meral Akşener’in Altılı Masa’ya geri döndüğü 6 Mart’ta Başkanlık Divanı’nı topladığını, Ağıralioğlu’nun toplantıya katıldığı halde söz alıp eleştiri getirmediğini ve oylamada da el kaldırdığını söyledi.

İyi Partili yetkili, bu toplantıda Başkanlık Divanı’nda olmayan kimi milletvekillerinin de olduğunu söyledi.

İyi Partili yetkili şöyle dedi:

“Toplantıda itiraz eden vardı ana Ağıralioğlu onların arasında değildi. İsmail Tatlıoğlu söz alıp konuştu. Ağıralioğlu yanındaydı, o söz almadı. Defaaten farklı toplantılar oldu. Oralarda da söz alıp itirazını dile getirmiş değil. ‘Biz niye bu haltı yedik’ demedi kimse.”

İyi Partili yetkili, Ağıralioğlu’nun toplantı yapacağından Meral Akşener’in bilgisi olmadığını belirterek, “İzin aldığı doğru değil” dedi. Yetkili, Akşener’in huzurluğu fark etmesi üzerine Ağıralioğlu’nu davet ettiğini kaydetti. Ağıralioğlu’nun bu görüşmede Akşener’den genel başkan yardımcılığı istediğini söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast 19 Nisan 2024 | 5.584 Okunma Meral Akşener tarih oldu 09 Nisan 2024 | 2.321 Okunma Hilvan’da siyasi haydutluk 06 Nisan 2024 | 810 Okunma ‘Değişmeyen kaybetti, değişen başardı‘ 05 Nisan 2024 | 912 Okunma Van’da ne oldu? 04 Nisan 2024 | 2.752 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar