Ayşe Ateş: Birbirlerine düştüler, satış başladı

Olcay Kılavuz’un şüpheli olarak dosyaya girmesini ve yaptığı açıklamalarını, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’e sordum.

Ateş, görüşmemizde, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a yurt dışına çıkış yasağı konmasını ve Bahçeli’nin açıklamalarını da değerlendirdi.      

- Size ne zaman ve kaç koruma tahsis edildi?

Geçen hafta iki yakın silahlı koruma tahsis edildi. Bürokratik işlemleri beklemeden hızlı bir şekilde gönderdiler. Ankara Valisi, bizzat ilgileneceği haberini yolladı.

Can güvenliği endişeniz vardı.

Vardı İsmail Bey. Olanlar ortada. O kaygıyı taşıyorum.

Kılavuz hakkında 17 Nisan 2023’te ifade vermiştiniz. Bir gün sonra Kılavuz’a soruşturma başlatılmış. Ancak milletvekili olduğu için ifadesi alınmamış.

Kılavuz’ un kaldığı evde yakalandı Tolgahan Demirbaş. Orada karartma var. Yakalandığına dair belge yok. Cinayetten sonra Kılavuz ve Demirbaş’ın FaceTime’dan görüşmeleri var. Bağlantısı çok açık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
MHP’li vekilin TBMM kartı insan kaçakçılığında mı kullanıldı? 23 Temmuz 2024 | 4.729 Okunma Bekir Bozdağlı İddianameyi Sansürlediler 16 Temmuz 2024 | 6.728 Okunma 15 Temmuz’un Sosyalist Savcısı O Geceyi İlk Kez Anlatıyor 15 Temmuz 2024 | 5.790 Okunma Selçuk Özdağ İçin Talimat Verenlere Dokunulsaydı… 12 Temmuz 2024 | 4.038 Okunma Dilan ve Engin Polat, Yasa Dışı Bahis Parasını Akladı Mı? 11 Temmuz 2024 | 5.336 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar