Zıkkımın dibinden kırgın bir mektup

Sürekli çoğul şahıs ekiyle konuşunca kendisinin neye benzediğini anlamadığımızı düşünen birinden bahsedeyim mi bugün size? Söz konusu ettiği muhayyel “biz”den kendisini bu numarayla ayırabildiğini düşünen birinden ya da?

Bahsetmeyeyim. Canınız sıkılmasın.

İş söze geldiğinde karakterden, insan yetiştirilmesi gerekliliğinden, diğerkâmlıktan, fedakârlıktan bahseden ama iş işe geldiğinde vefasını, fedakârlığını, yetiştirdiği insanı hiç ortalarda görmediğimiz başka birinden bahsedeyim mi size? Etrafındaki insanlara sadece “güç” ve “fayda” üzerinden ilgi gösteren ama durmaksızın dostluk nutukları patlatan birinden peki? Bahsetmemeyim. Canınız sıkılmasın.

Aslında gücünü sadece gücünü aldığı yere borçlu olduğunu ta kalbinde bir yerlerde bilen ama o gücü kendinde vehmetmeye bayılan ve yine aslında kurabildiği organizasyon olmasa bir hiç mesabesinde olacağını hesap ettiği halde aşırı bağımsız numarası yapabilen bambaşka birinden söz edeyim mi? Etmemeyim bence. Canınız sıkılmasın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 393 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 908 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 954 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 291 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 759 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar