Yolun sonundaki karanlık

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İsmail Kılıçarslan'ın bugünkü (15.03.2022)''Yolun sonundaki karanlık'' başlıklı yazısı.

“Kaç kişi benimle birlikte olmak için para teklif ediyor, senden para istemiyorum.”

Sabah sabah “memlekette ne olmuş?” diye haber sitelerini gezerken karşıma çıkan ve sadece 13 yaşındaki bir erkek çocuğuna kurulan bu cümleyi idrak edebilmem için bir kez daha okumam gerekti. Cümle, kamuoyunda “Ciciş Kardeşler” diye bilinen o iki müptezelden birine ait. Neticesi 10 yıl hapisle sonuçlanan “cinsel istismar davası”nın tutanağından…

Mahkemenin 10 yıl mahkûmiyet kararı verdiği mesele şu: Ciciş Kardeşler’den Esra olanı uyuşturucu etkisi altındayken 13 yaşındaki bir çocuğun odasına girip onu istismar etmiş.

Bu, burada bir dursun.

Bundan 10-12 yıl önce ağırlıklı olarak reklam-film sektöründe çalışırken, iki şey tabiri caizse sebildi sektörde. Biri kokain, biri de “uçuş kızı” denilen bir takım kızlar.

“Akşam partiledik, kokaini tepsiyle servis ettiler” cümlelerini de hatırlıyorum, “bi adam var, arayıp ançüezli pizza diye sipariş veriyorsun, motosikletle servis ediyor” cümlelerini de.

Bir asistanın pat diye yere düştüğünü de gördüm, alkol aldığı anlaşılmasın diye pet şişede votka içeni de duydum.

Bu da burada bir dursun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 297 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 905 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 951 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 291 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 757 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar