Tarihe kayıt düşün: Köle olmayacağız!

İmam Şafii hazretlerine sordular: “Efendim, karışıklık, fitne zamanlarında kimden yana olacağız?” İmam Şafii cevap verdi: “Düşman oklarının nereye gittiğini takip edin. Onlar sizi, desteklemeniz...

İmam Şafii hazretlerine sordular: “Efendim, karışıklık, fitne zamanlarında kimden yana olacağız?” İmam Şafii cevap verdi: “Düşman oklarının nereye gittiğini takip edin. Onlar sizi, desteklemeniz gereken tarafa götüreceklerdir.”

15 Temmuz akşamı, Bağlarbaşı’nın mezarlık tarafından dönüp Boğaziçi Köprüsü’ne doğru yürürken canlı yayın yaptım. Sesim kısılana kadar bağırdığım videoda, iki çağrı ve bir isim çıkıyordu ön plana. Çağrının birincisi şuydu: “Memleketini seven herkes sokağa; köpeklerin değil, Türkiye’nin gecesi olacak bu gece.” İkincisi ise şu: “Allaha ant olsun ki köle olmayacağız.”

15 Temmuz gecesinde de, 17-25 sürecinde de ‘yöntem, usul, bilmem ne’ tartışmak yerine safımı belli etmeyi, memleketin yanında durmayı tercih ettim. Zira saldırı bu kadar net ve bu kadar arsızken ‘odunumun parası’ demeyi zillet saydım.

Bugün, ortaya çıkmıştır ki 17-25’te yapamadıklarını, 15 Temmuz’da yapamadıklarını bir de Amerikan mahkemesinde yapmayı deneyen yeni kolonyalist güç merkezleri bir kez daha memlekete diz çöktürmeye, boyun eğdirmeye, memleketi istedikleri kölelik düzlemine çekmeye çabalamaktadırlar. Bunu görmemek için ahmak, bunu gördüğü halde savcısı ve hakimi FETÖ iltisaklı bir Amerikan mahkemesinden ‘mandacılık’ ummak için de hain olmak gerekir.

Kılıçdaroğlu’nun boşluğa salladığı belgelerle değil, o belgeleri sallamasının zamanlamasıyla daha çok ilgileniyorsam bundandır böylece. Emre Uslu gibi şerefsiz sürüngenlerin ellerini ovuşturmaları bende bir “şunların kafasını kırmayı bize nasip et Yarabbi” duasına dönüşüyorsa bundandır.

Durmayın. “Devlet ayrı, iktidar ayrı” deyin. Ben de diyeyim ki, “işte tam da bu yüzden sadece benim gibi iktidarı destekleyenler değil, iktidarı desteklemeyen sizin gibiler için de devletin yanında durma günüdür. Zira bu yapılan küresel operasyonun hedefi iktidar değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin iddialarından, tezlerinden, hinterland etkisinden vazgeçmesini isteyenlerin operasyonudur bu. Köle olmamızı isteyenlerin.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 840 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 285 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 728 Okunma AK Parti İslamcılardan kurtulmalı mı? 09 Nisan 2024 | 1.121 Okunma Aşksızlara verme öğüt 07 Nisan 2024 | 773 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar