Tam bir operasyon olarak Karabük Üniversitesi yalanları

Gördünüz değil mi sosyal medyada ışık hızıyla yayılan, içine grup seks iddialarından HIV ve HPV vakalarına kadar bin türlü nane sokuşturulan, odağında Karabük Üniversitesi’nin olduğu o...

Gördünüz değil mi sosyal medyada ışık hızıyla yayılan, içine grup seks iddialarından HIV ve HPV vakalarına kadar bin türlü nane sokuşturulan, odağında Karabük Üniversitesi’nin olduğu o sosyal medya kampanyasını.

Ağırlıklı olarak Ümit Özdağ’ın faşist yavrularının yaygınlaştırdığı kampanyada bütün iddialar, üniversitede fiili olarak okuyan 5.000’e yakın ve çoğu Afrikalı misafir öğrenciler üzerinden döndürüldü.

Güya Karabük Üniversitesi’nde okuyan Türk kız öğrenciler, üniversitelerinde okuyan Afrikalı öğrencilerle grup seks de dâhil olmak üzere olmadık sapkınlıklar yapıyorlarmış da bu yüzden de şehirde HIV ve HPV pozitif vakaları tavan yapmış.

Eskilerin “Doğru ortaya çıkana kadar yalan dokuz köy dolanırmış” dediği yere geldik yine. İl Sağlık Müdürlüğü’nün açıklamaları HIV ve HPV vakalarında herhangi bir artış olmadığı yönünde. Üniversite, sosyal medyada dolaşan iddiaların tamamının yalan olduğunu açıkladı falan ama dert değil ki… İçine Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu Çarşı’nın Karabük yapılanmasının falan da katıldığı “insan düşmanı bir koro”, Türkiye’ye doğrudan ve cepheden ateş eden leş bir kampanyayı yapıp geçtiler.

Niçin “doğrudan ve cepheden”...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 434 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 908 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 954 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 291 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 759 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar