Neye hazırlanıyorsunuz ülkenize hiç mi acımıyorsunuz?

Bunlar azlar. Çok azlar. Ama bunların azlığına rağmen kamuoyunu yalanlarla manipüle edip yönlendirme güçleri var.

Odatv nam haber portalının Caner Taşpınar imzalı “KADEM Vakfı’na ait Ataşehir Kız Öğrenci Yurdu’nun içinden taşındığı iddia edilen silahların fotoğraflarına Odatv ulaştı” başlıklı haberini gördüğümde elimde olmadan “iç savaşa hazırlanıyor Odatv” diye düşündüm.

Doğru anladınız. “…taşındığı iddia edilen silahların fotoğraflarına Odatv ulaştı” cümlesinin hemen ardından bunun bir iç savaş çağrısı, bir iç savaş hazırlığı olduğunu anladım. Zira gündüz gözüyle, sokağın ortasına yığılmış ve TRT’nin FETÖ ile ilgili olarak yaptırdığı “Mahrem” isimli dokümanter bir belgeselin çekiminde kullanılan replika silahların fotoğraflarını okuruna böyle sunmayı, bütün rezilliği, bütün leşliğiyle içine sindirebilen bir medya kuruluşunun tek, yegâne, biricik bir amacı vardır: “Memlekette iç savaş çıkartmak!”

Bakınız bu söylediklerim sizde “yok canım, amma da abartıyorsun” hissi uyandırıyorsa o zokayı siz de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 33 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 921 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 287 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 740 Okunma AK Parti İslamcılardan kurtulmalı mı? 09 Nisan 2024 | 1.124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar