Ne İran imiş be arkadaş!

Nurettin Şirin gibi “karikatürler”in anlamadığı, ya da anlamazdan geldiği hususiyet tam da budur: İran artık, Türkiye’deki etkisini “İran İslam Devrimi hayranı kullanışlı dindarlar”dan değil; dümdüz sekülerlerden devşirmektedir.

İran’ın başarısız etki ajanı Nurettin Şirin’in “paralel evren”de ortaya koyduğu başarısız skeci bilmem izlediniz mi? Şirin’e göre sütte leke var, İran’da yok. Meğer İran, dünyanın dört bir yanındaki mazlum Müslümanlara kol kanat geren, onlarla ekmeğini-aşını paylaşan, emperyalizme karşı savaşan, Bosna’dan Arakan’a, Kafkasya’dan Afrika’ya bütün mazlumların hamiliğini yapan bir devletmiş.

Hadi diyelim Nurettin Şirin, -bence kendisi de zerre kadar inanmadan- bu başarısız skeci sahneye koyuyor. Belki de vazifesi yahut kendini vazifeli hissettiği şey bu… Seneler içerisinde dünyanın en mezhepçi, en eli kanlı emperyalist odaklarından biri haline gelmiş İran’a sırf Türkiye ile çatışıyor diye destek vermeye çalışan bizim sekülerlere ne oluyor peki?

Tek bir soru sormak gerekir: “Delirdiniz mi?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 921 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 287 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 739 Okunma AK Parti İslamcılardan kurtulmalı mı? 09 Nisan 2024 | 1.124 Okunma Aşksızlara verme öğüt 07 Nisan 2024 | 774 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar