Hristiyan teröristin gizlemediği

Yeni Zelanda’nın Güney Adası’ndaki Nur Camii’ne baskın yapıp 49 Müslümanı şehit eden Hristiyan terörist, kullandığı silah ve şarjörlerinin üzerine çeşitli mesajlar yazmış. O...

Yeni Zelanda’nın Güney Adası’ndaki Nur Camii’ne baskın yapıp 49 Müslümanı şehit eden Hristiyan terörist, kullandığı silah ve şarjörlerinin üzerine çeşitli mesajlar yazmış. O mesajlardan biri de bin yıllık bir Haçlı sloganı: “Tanrı bunu istedi!”

Suriye’de olup bitenlere bile “bize ne Suriye’den” cümlesiyle yaklaşan pembe mâbadlılara kötü haberi ben vereyim. Yeni Zelanda’daki Hristiyan terörist “bana ne Türkiye’den” dememiş. Silahlarından birinde “Türk yiyici” yazıyor. Diğerinde ise “1683” sayısı göze çarpıyor. 1683, yani Türklerin Viyana’yı ikinci kez kuşattığı ve “durdurulduğu” tarih.

Hadi devam edelim buradan. Hristiyan teröristin kaleme alıp sosyal medyadan yayınladığı 70 sayfalık metinde doğrudan Türklere yönelik olarak kurduğu cümleler şöyle: “Topraklarınızda huzur içerisinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz’ın doğu yakasında yani… Ama Boğaz’ın batısında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa’ya gelirseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinopolis’e gelir, tüm cami ve minarelerinizi yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak.”

“Allah’ın Yeni Zelandalısı Allah’ın Yeni Zelanda’sından nasıl gelecekmiş?” diyen hafıza kayıplılara da bir yolculuk öneriyorum. İstanbul’a sadece 2,5 saat mesafedeki Çanakkale’ye bir gitsinler ve orada 100 yıl önce bizi yok etmek için gelen Yeni Zelandalı Haçlı askerlerinin mezarlarını bir görsünler. Eh, hazır oraya kadar gitmişken Halep’ten, Şam’dan, Bağdat’tan, Üsküp’ten, Tiflis’ten, İpek’ten, Humus’tan, Hama’dan İstanbul’u korumak için gelip şehit düşen yiğit askerlerimizin ruhlarına da birer Fatiha yollasınlar. Fatiha’nın Arapçasını bilmiyorlarsa Türkçe mealini de okuyabilirler. Hatta belki “Bizi dosdoğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet. Gazaba uğrayanların ve sapıkların yoluna değil” âyetlerinin anlamı üzerine de düşünebilirler.

Allah’ın Yeni Zelandalısı için “Müslüman” kelimesinin eşanlamlısı “Türk” kelimesi işte. Bizim pembe mâbadlılar buna itiraz etseler de, bundan tiksinseler de, bundan kaçmaya çabalasalar da bu coğrafyanın bütün hikâyesi, bütün varlığı, bütün bekâ sorunu 1.000 yıldır “Müslümanlık ile eşanlamlı hale gelen Türklük” üzerinden ilerliyor. Bunun neticesi olarak da bir Hristiyan terörist 500 yıl önce aldığımız ve kılıç hakkı olarak camiye çevirdiğimiz Ayasofya’yı 40 kişiyi öldürmesinin temel gerekçesi haline getiriyor.

Boş verin gündelik politikanın tartıştığı yeri. Politikacılar tartışadursun. Yeni Zelanda’dan yükselen nefretin işaret ettiği şey tam şudur: “Evet, bir bekâ sorunumuz vardır ve bu sorun Anadolu coğrafyasında son Müslüman da nefes alıp vermeyi bitirene kadar devam edecektir.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 917 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 285 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 739 Okunma AK Parti İslamcılardan kurtulmalı mı? 09 Nisan 2024 | 1.124 Okunma Aşksızlara verme öğüt 07 Nisan 2024 | 774 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar