Haklıyız, kazanacağız!

Sevgili dostum Ersin Çelik’in koordinasyonunda Yeni Şafak internet tayfasının ürettiği ve üç gün içerisinde youtube izlenmesi 300 bine dayanan “Eşcinsellik doğuştandır yalanı nasıl ortaya...

Sevgili dostum Ersin Çelik’in koordinasyonunda Yeni Şafak internet tayfasının ürettiği ve üç gün içerisinde youtube izlenmesi 300 bine dayanan “Eşcinsellik doğuştandır yalanı nasıl ortaya çıktı?” isimli işi izlediniz mi bilmem? İzlemediyseniz, mutlaka ama mutlaka izlemenizi öneririm. Şefika Nur Çifçi kardeşimiz, neredeyse bir terör örgütü haline gelen “eşcinsel lobisi”nin bütün yalanlarını uzmanlar eşliğinde birer birer çürütüyor. Tabiri caizse ipliklerini pazara çıkarıyor.

Diğer yandan T24 isimli sitenin Ersin Çelik’i doğrudan hedef gösteren yayınına Ersin’in “evet, hedef aldım” diyerek cesaretle cevap vermesini de çok ama çok önemli buluyorum. Küresel sermayeden korkan küresel sermaye gibi leş olsun icabında.

Bu konuda daha önce epey kalem oynatmış, fikirlerini beyan etmiş biriyim. Tekrar etmek gibi olacak ama tekrarda da bereket vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 378 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 908 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 954 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 291 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 759 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar