Görüyon de mi Türkiye’yi!

Tarihin bazı anları vardır. Tam o an geldiğinde bir vatanın parçası, bir topluluğun üyesi, bir fikrin savunucusu, bir yolun yolcusu olduğunuz için gururlanır ya da kahrolursunuz.Video: Görüyon de mi...

Tarihin bazı anları vardır. Tam o an geldiğinde bir vatanın parçası, bir topluluğun üyesi, bir fikrin savunucusu, bir yolun yolcusu olduğunuz için gururlanır ya da kahrolursunuz.

Video: Görüyon de mi Türkiye’yi!

Amerika büyük bir ülke midir? “Evet, elbette büyük bir ülkedir. Hatta dünyanın en büyük ülkesidir” cevabını verdiyseniz üzülürüm, ama şaşırmam. Zira günümüzde büyüklük, sadece bir cesamet meselesi haline gelmiştir. Oysa büyüklüğün cisimle ilgisi pek azdır. Büyüklük, başka, bambaşka bir yerdedir.

Niye böyledir bu? Son derece güncel bir meseleden hareketle anlatmayı deneyeyim.

Dün, ordumuzun şanlı Mehmetçikleri Afrin’i ele geçirdi malum. Allah’a şükürler olsun ki “her ev bir kale olacak” yaveleri ellerinde patladı teröristlerin. Şanlı Mehmetçiğin geldiğini görünce arkalarına bakmadan kaçtılar. Ordumuz Afrin’i neredeyse “yürüme hızında” ele geçirdi. Emperyalizmin don lastiği olmayı marifet sayan siyasal Kürt hareketi bir kez daha yerle yeksan oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 434 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 908 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 954 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 291 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 759 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar