Falda çıkmayan

Baktırmadık kahve falı, açtırmadık tarot bırakmamıştı. Her gün kişisel gelişim videoları izliyor, online motivasyon derslerine katılıyor, insan potansiyelinin sınırsızlığına...

Baktırmadık kahve falı, açtırmadık tarot bırakmamıştı. Her gün kişisel gelişim videoları izliyor, online motivasyon derslerine katılıyor, insan potansiyelinin sınırsızlığına inanıyor, doğru ve etkili iletişimle halledilemeyecek hiçbir şey olmadığını düşünüyordu.

Çok zeki biriydi aynı zamanda. Zekasına uygun bir kariyeri de olmuştu. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birini bitirdikten sonra yükseği İngiltere’de yapmış, ailesinin zoruyla Türkiye’ye dönmüş, Maslak’ta, uluslararası bir insan kaynakları şirketinde yönetici olarak işe başlamıştı.

Sarıyer’de, denizi gören bir ev tutmuştu kendine. Şirketin verdiği araçla işe gidip geliyor, kurumsallığa had safhada önem gösteriyor, aldığı her sorumluluğu büyük bir başarıyla yerine getiriyordu.

30 yaşındaydı ve bir beyaz yakalının 15 yıl boyunca elde etmek...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tam bir operasyon olarak Karabük Üniversitesi yalanları 26 Mart 2024 | 1.783 Okunma Sen sabır zannedersin, hâlbuki aşktır o 24 Mart 2024 | 315 Okunma Ersin’in “yaz” dediği yahut temsil krizinin bütün sorunları 23 Mart 2024 | 225 Okunma Sarhoştum, hatırlamıyorum 19 Mart 2024 | 1.175 Okunma Değişen bir şey aramak 17 Mart 2024 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar