Edebiyat burada sana yardım edemez

Burada edebiyat sana yardım edemez Ahmet Turan Alkan. Sen, bir gecede 250 insanı şehit eden bir P.İ.Ç topluluğunu son ana ve kanının son damlasına kadar savunmuş adamsın en nihayet. Bize zekânı gösterme. Bize sarkazm yapma.

Ahmet Turan Alkan FETÖ mensubu değildir. İşin burası tartışmaya açık değil benim açımdan. Ahmet Turan Alkan Ülkücü de değildir. İşin burası da tartışmaya açık değil benim açımdan. Vaktiyle “Ülkücülerle temasının olması” birini Ülkücü yapmaz. Yapmaz zira tanıdığım ve bildiğim kadarıyla Ülkücüler için haysiyet, gurur, onur gibi meseleler “başat meseleler” halindedir ve Ahmet Turan Alkan’a Ülkücü demek için tanıdığım, bildiğim Ülkücülerin tamamına “siz Ülkücü değilsiniz” demem gerekir.

Peki, nedir Ahmet Turan Alkan? Leş bir Demirel sağcısıdır. Ve bütün leş Demirel sağcıları gibi edebiyat ile, incelikli dil oyunları ile, ağda ile yaptığı her fenalığı, yediği her herzeyi affettirebileceğini, unutturabileceğini düşünmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 921 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 285 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 739 Okunma AK Parti İslamcılardan kurtulmalı mı? 09 Nisan 2024 | 1.124 Okunma Aşksızlara verme öğüt 07 Nisan 2024 | 774 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar