Daha ne kadar alçalacaklar?

Ama şu ahmaklar var ya. Şu, Batı yardakçılığı yaparak hayatta kalabileceklerini düşünen alçaklar. Her seferinde “daha ne kadar alçalabilirler ki?” diye soruyoruz ve cevap değişmiyor: “Daha da alçalabiliyorlarmış. Alçalmanın bir sınırı yokmuş.”

Aslında “konuşma özgürlüğü” falan umurlarında değil. Modern dünyanın oluşturduğu saçma sapan gidişata “dur” deme cesareti gösterebilme potansiyeli olan… Bakın, “cesareti gösteren” demiyorum; “cesareti gösterecek” de demiyorum; “cesareti gösterebilecek potansiyeli olan” Müslümanları ne denli oyalayabilirler, ne denli kıstırabilirlerse o denli kârda sayıyorlar kendilerini. Bu pisliklerin alayını da sadece bu yüzden yapıyorlar.

Allah var, “üzerlerine ölü toprağı serpilmiş bir topluluk” olarak biz Müslümanlar da “dur” demeyi bir an olsun aklımıza getirmiyoruz. Ata sporumuz olan mızmızlanma ve sızlanma dışında bir cevabımız yok bu gözü dönmüş azgın topluluğa karşı.

Bakın açık seçik yazayım. Peygamberimiz’e, iki cihanın sultanı Efendimiz(s.a.v)’e hakaret etmenin karşılığı bellidir. Dilimizle değil, elimizle müdahil olmamız gerekir. Var gücümüzle müdahale etmemiz gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 414 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 908 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 954 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 291 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 759 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar