Çok üzgünüm

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İsmail Kılıçarslan'ın bugünkü (31.01.2022)'' Çok üzgünüm'' başlıklı yazısı.

Fikrim değişmedi, değişmeyecek: İsrail bir terör devletidir. Egemenliğini terörle berkitmek dışında hiçbir numarası olmayan, soykırımcı, faşist ideolojisine dayanarak kendisinde bir “doğal üstünlük” bulan ve ajandasını da buna göre oluşturan bir terör devletidir hem de.

Hitler görse kıskanır, Mussolini görse haset eder İsrail’e. İnsanlık tarihinin en yıkıcı, en kıyıcı soykırımlarından birini organize ediyor çünkü İsrail. Üstelik bunu hiçbir gerçek tepki almaksızın, hatta geniş çaplı bir uluslararası destek ve onaylama ile gerçekleştiriyor.

Tüm bunlara rağmen yenileceği ve cehenneme sürüleceği de kesindir İsrail’in. Çünkü hiçbir zulüm sürgit değildir, olamaz. Bunu da ayrıca not edelim ajandamıza.

26 Ocak günü İsrail’in Cenin Mülteci Kampı’na baskın yapıp 10 Filistinliyi şehit etmesinin ardından Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı konuyla ilgili sert bir kınama mektubu yayınladı. Baskını şiddetle kınadı. Elbette mektupta İsrail’in yol açtığı devlet teröründen söz edilmedi. “Gerilimin artmaması” falan gibi cümleler tercih edildi.

Bendeniz, tedavi kabul etmez bir İsrail düşmanı olarak Dışişleri Bakanlığı’mızın bu mektupta tutturduğu üsluba itiraz...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 884 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 947 Okunma Yavaş orman 14 Nisan 2024 | 289 Okunma Sosyal çürüme yazıları 1: Üçüncü sayfa cumhuriyeti 13 Nisan 2024 | 753 Okunma AK Parti İslamcılardan kurtulmalı mı? 09 Nisan 2024 | 1.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar