Bir parodi olarak gençlere ulaşmak

Önce “gençlere ulaşmak” derken ortaya çıkan üç kategoriden söz edeyim size.Birinci kategori “dağ yürüyüşü” kategorisidir. 1500 rakıma kadar ve bir hafta sonu eğlencesi olarak ortaya çıkar.

İlgili mağazalardan alınan özenti malzemeler eşliğinde ulaşılır gençlere.

İkinci kategori “amatör dağcı” kategorisidir. 2800 rakıma kadar mümkündür bu kategorideki gençlere ulaşmak. Sıkı giyinmek, işe yarar bazı ekipmanlar edinmek zorundasınızdır. Vakit ve emek harcamak gerekir.

Üçüncü kategori ise “profesyonel dağcı” kategorisidir. Himalaya dâhil bütün erişim noktalarını kapsar. Eğitim ve full donanım gerektirir.

Gülmeyin gençler. Memleketin sağcısı, solcusu, liberali, muhafazakârı, dindarı vd. unsurlarından oluşan “sıkıcı yetişkinler topluluğu” sizi aşağı yukarı böyle kategorize edip sizi mutlaka ulaşılması gereken bir yer olarak tahayyül ediyorlar.

O yüzden ulaşamıyorlar size. Sizi “mutlaka ulaşılması gereken bir yer” olarak düşündükleri için.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tam bir operasyon olarak Karabük Üniversitesi yalanları 26 Mart 2024 | 1.785 Okunma Sen sabır zannedersin, hâlbuki aşktır o 24 Mart 2024 | 315 Okunma Ersin’in “yaz” dediği yahut temsil krizinin bütün sorunları 23 Mart 2024 | 225 Okunma Sarhoştum, hatırlamıyorum 19 Mart 2024 | 1.176 Okunma Değişen bir şey aramak 17 Mart 2024 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar