Açık bir yara yahut Ümit Özdağ’ın ateş ettiği yerler

Çok tuhaf bir düzleme ilerledi gözümüzün önünde Ümit Özdağ ve onun Nazi yavruları. “Mülteci düşmanlığı” ile başlattıkları siyasal yürüyüşlerini önce...

Çok tuhaf bir düzleme ilerledi gözümüzün önünde Ümit Özdağ ve onun Nazi yavruları. “Mülteci düşmanlığı” ile başlattıkları siyasal yürüyüşlerini önce “soykırım planı yapılan telegram grupları” kurarak berkittiler. Ardından, mülteci düşmanlığı üzerinden asıl dertleri olan Arap düşmanlığının “asıl mihveri” haline geldiler.

7 Ekim’de başlayan süreçte gördük ki Ümit Özdağ ve onun Nazi yavrularının asıl meselelerinden biri de Siyonizm destekçiliği imiş. Aksa Tufanı’ndan önce Türk ırkçılığı ve mülteci düşmanlığı yapan bazı Zafer Partili hesaplar 7 Ekim sonrası süreçte İsrail yanlısı bir dönüşüm yaşadılar gözümüzün önünde. “Bak bak İsrail askerleri nasıl da güzel katliam yapıyor, Arap çocukları nasıl da öldürüyor” tadına eriştiler sonunda.

Öyle lanetli bir ecza ki Ümit Özdağ ve onun Nazi yavrularının geliştirdiği ecza, bir yandan hayranı oldukları Hitler’in Nasyonal Sosyalist Partisi’nin tüzüğünü Türkiye’ye uyarlamaya uğraşıyorlar, bir yandan Siyonist İsrail’i destekliyorlar, bir yandan Suriye’deki Nusayri diktasını ve onun yerli işbirlikçilerini şakşaklıyorlar. “Siyasi parti değil, açık hava tımarhanesi” desek sezadır.

Gördünüz değil mi son numaralarını? Bozkurt...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bi şey yapmalı! 28 Nisan 2024 | 388 Okunma Sosyal çürüme yazıları 5: Varlık vehmi cumhuriyeti 27 Nisan 2024 | 334 Okunma Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 442 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 913 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 958 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar