“Yumuşak karnımıza” vuranlar neyin peşinde!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan noktayı koydu: “Ülkemizde muhacir olarak bulunan insanları ne Bay Kemal’in, ne yandaşlarının dedikleriyle, bu görevde olduğumuz sürece; bu ülkeden asla geri itmeyiz, ötelemeyiz.” MHP Genel...

Cumhurbaşkanı Erdoğan noktayı koydu: “Ülkemizde muhacir olarak bulunan insanları ne Bay Kemal’in, ne yandaşlarının dedikleriyle, bu görevde olduğumuz sürece; bu ülkeden asla geri itmeyiz, ötelemeyiz.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerinde bir tespitle, sığınmacılar meselesini “YUMUŞAK KARNIMIZ” olarak tanımladı…

Hayli zamandır bu yumuşak karnımıza, birileri ha bire vurup duruyor. Her yönüyle mağdur ve mazlum durumdaki bu insanları hedef alarak, siyaseten bir şeyler elde etmeye çalışanların kötü niyetine, ayrıca dikkat çekmeye gerek var mı?

Uzun zamandan beri, bu sığınmacı-mülteci meselesini, ülkemizdeki Suriyelileri merkeze alarak işleyen, bunlar üzerinden hükûmete yüklenen siyasi figür olarak, Kemal Kılıçdaroğlu başı çekiyor. CHP lideri âdeta bu konuyu siyasetinin temel bir argümanı hâline getirdi. Tabiatıyla ekibi de onun arkasından giderek, bu konuda toplumda epeyce kin ve nefret tohumlarının ekilmesinde üstüne düşeni yaptı!..

Önceki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatan kurtarmak… Dümen çevirmek!.. 23 Mart 2024 | 3 Okunma Dünyanın taşıyamayacağı vicdani yük… 30 Ocak 2024 | 6 Okunma Blinken dördüncü defa turlarken… 06 Ocak 2024 | 107 Okunma İsrail savaşı yaymakta kararlı!.. 04 Ocak 2024 | 149 Okunma 2024 de iyi başlamadı!.. 02 Ocak 2024 | 106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar